Turist in Romania
 Transfagarasan

inchirierimasini-aeroport.ro / Turist in Romania / Transfagarasan

Transfagarasan

Cel mai spectaculos drum din lume este chiar la noi in tara si orice roman ar trebui sa-l parcurga cel putin o data in viata. Transfagarasanul incepe din Arges si se opreste in Ardeal - uneste aceste regiuni pe o distanta de 92 km de kilometri de traseu spectaculos, cu pante si curbe.

Drumul este format din doua benzi ce se intind pe o lungime de 92 km, pe intregul traseu fiind construite poduri si viaducte si cel mai lung tunel de la Balea Lac ce masoara 887 metri.

Peisajul este senzational iar drumul prezinta o adevarata provocare pentru soferi, insa datorita conditiilor meteorologice, Transfagarasanul poate fi descoperit doar cateva luni pe an, incepand din iulie pana in octombrie.

Chiar daca drumul in sine este un obiect turistic spectaculos, aici sunt si alte obiective pe care ar trebui sa le descoperiti: Lacul si Barajul Vidraru, Cascada Capra, Cetatea Poenari, Lacul si Cascada Balea. De asemenea, trebuie mentionat Hotelul de Gheata ce poate fi descoperit doar pe perioada iernii. [Informatii Transfagarasan] | [Comanda Transfagarasan]
Transfagarasan poza 1 Transfagarasan poza 2 Transfagarasan poza 3
Transfagarasan Castelul Bran Brasov Inchirieri auto cu transfer la Constanta


Sitemap