Turist in Romania
 Brasov

inchirierimasini-aeroport.ro / Turist in Romania / Brasov

Brasov

Un oras istoric, mistic, incercuit de munti ce ofera o priveliste uimitoare. Acesta este Brasov, orasul din inima tarii noastre. Brasovul este un loc turistic ce va va impresiona prin cladirile vechi cu arhitectura gotica, baroca si renascentista, aerul curat si muntii impetuosi.

Cutreierati prin Piata Sfatului unde puteti admira structuri baroce pictate in culori vii si somptuos ornamentate. Vizitati Biserica Neagra, cea mai mare biserica gotica din Romania. Numele acestei structuri a fost dat in urma Marelui Foc din 1689, cand flacarile si fumul i-au innegrit peretii. Interiorul bisericii este impresionant si bine pastrat si adaposteste una dintre cele mai mari orgi din Europa de Est. Sau puteti merge la o plimbarea pe cea mai ingusta strada din Europa, Strada Sforii. Aceasta are doar 1,2 m si leaga strada Cerbului cu strada Poarta Schei. Toate acestea si multe alte activitati le puteti face doar in acest oras magnific.

Brasovul se afla la doar 168 km de Bucuresti. Va invitam in oricare din sucursalele noastre pentru a inchiria automobilul ideal pentru a strabate aceasta distanta si a va bucura de placerile pe care acest loc le are de oferit.[Informatii Brasov] | [Comanda Brasov]
Brasov poza 1 Brasov poza 2
Transfagarasan Castelul Bran Brasov Inchirieri auto cu transfer la Constanta


Sitemap