Masini pentru orice situatie
 Asistenta auto

inchirierimasini-aeroport.ro / Masini pentru orice situatie / Asistenta auto

Asistenta auto

Indiferent de cat de veche sau noua este masina inchiriata, defectiunile auto se intampla si trebuie sa fii intotdeauna pregatit pentru acest lucru. Atunci cand inchiriezi un automobil primesti sistenta auto pentru orice defectiuni mecanice ce se pot intampla pe intreaga durata a contractului de inchiriere.

In cazul in care se intampla sa ai o defectiune, trage usor pe margina drumului, cat mai urgent posibil. Porneste luminile de avarii pentru a notifica pe ceilalti soferi ca exista o problema si iesi din vehicul.  Poate este periculos sa tragi prea mult pe partea dreapta a drumului, de aceea asigura-te ca esti in siguranta inainte de a iesi din masina pe partea soferului. Daca nu este sigur, atunci toti pasageri ar trebui sa iasa prin partea dreapta, in special pe drumurile aglomerate, precum autostrazile.

Pentru toate problemele mecanice nu ezitati sa sunati la compania de inchirieri auto cat mai urgent posibil, iar aceasta va va pune la dispozitie serviciul de asistenta auto. Compania noastra va sta la dispozitie in rezolvarea oricaror tipuri de probleme. Nu ezitati atunci cand apelati la serviciile noastre rent a car sa obtineti si informatiile necesare despre programul de asistenta auto.[Informatii Asistenta auto] | [Comanda Asistenta auto]
Asistenta auto poza 1 Asistenta auto poza 2 Asistenta auto poza 3
Transfer cu incredere de la aeroport Inchirieri auto  la preturi mici Inchirieri pe termen lung Asistenta auto


Sitemap