Masini disponibile pentru inchirieri
 De teren

inchirierimasini-aeroport.ro / Masini disponibile pentru inchirieri / De teren / Comanda De teren
Nume  
Prenume  
Telefon  
E-mail  
Detalii  
Test spam  

Clic pentru cod nou


Autoturismele de teren sunt potrivite pentru toti cei ce doresc sa petreaca vacanta sau concediul in zonele muntoase ale tarii. Acestea sunt extrem de solicitate de clientii nostri in sezonul rece, insa sunt cautate si in sezonul estival sau in extrasezon. Tinand cont de aceste detalii, pentru a face o rezervare corecta si completa, contactati-ne pentru a verifica disponibilitatea.

Masinile de inchiriat sunt dotate cu anvelope de dimensiuni standard, conforme cu cartea tehnica a fiecareia. Tinem la siguranta si confortul clientilor nostri, oferindu-le tot suportul pentru ca acestia sa se poata bucura in liniste de zilele de vacanta. Aceste modele de masini au asigurarile la zi si se pot inchiria fara a exista vreo limita de kilometri.

Firma noastra ofera spre inchiriere masini de teren echipate full, astfel incat fiecare client in parte sa se simta in siguranta in orice circumstante. Toate masinile sunt predate cu rezervorul plin, astfel incat clientii nostri sa poata ajunge intr-un timp mult mai scurt la destinate, fara a pierde timp la benzinariile din zona.

Am ales pentru dumneavoastra masini de teren rezistente la orice conditii meteo, de la marci cunoscute pentru fiabilitatea si siguranta pe care le ofera. Astfel, in parcul nostru auto veti putea gasi autoturisme de tip SUV si 4x4 cu un consum redus de combustibil, portbagaj incapator, dotate cu anvelope de sezon, scaune incalzite, aer conditionat, geamuri electrice, airbag-uri. [Informatii De teren] | [Comanda De teren]
De teren poza 1 De teren poza 2 De teren poza 3
Clasa mica pentru oras Clasa compacta economica Clasa medie ideale pentru familie Clasa mare pentru business De teren


Sitemap