Masini disponibile pentru inchirieri
 Clasa mare pentru business

inchirierimasini-aeroport.ro / Masini disponibile pentru inchirieri / Clasa mare pentru business / Comanda Clasa mare pentru business
Nume  
Prenume  
Telefon  
E-mail  
Detalii  
Test spam  

Clic pentru cod nou


Compania noastra de rent a car pune la dispozitia oamenilor de afaceri autoturisme din clasa mare pentru business ce se remarca prin confortul total oferit si siguranta absoluta. Asadar, indiferent daca esti sosit din strainatate sau trebuie sa ajungi la o intalnire de afaceri intr-un alt oras al tarii, la noi vei gasi cu siguranta masina pe care ti-o doresti.

Autoturismele sunt noi, de la branduri renumite si sunt potrivite pentru toti cei carora le place sa conduca in oras sau in afara lui. Avand in vedere ca detinem un parc auto variat si intr-o gama larga de modele, suntem siguri ca veti gasi autoturismul ce va implini toate exigentele pe care le aveti.

Tot parcul nostru auto este verificat riguros la un service specializat, astfel incat toate autoturismele sa fie in stare perfecta de functionare. Pentru confortul dumneavoastra, puteti alege o masina cu scaune din piele, gps, computer de bord, cutie de viteze manuala sau automata, geamuri electrice si alarma, precum si airbag-uri pentru o siguranta sporita.

De asemenea, la cerere, putem oferi serviciul de sofer personal pe orice model de autoturism, astfel incat sa va puteti pregati mai bine pentru intalnirea de afaceri la care urmeaza sa luati parte. In plus, niciuna din masinile noastre nu au insemne speciale ce sa dovedeasca faptul ca au fost inchiriate. Astfel, puteti face o impresie foarte buna tuturor colaboratorilor sau partenerilor de afaceri. [Informatii Clasa mare pentru business] | [Comanda Clasa mare pentru business]
Clasa mare pentru business poza 1 Clasa mare pentru business poza 2 Clasa mare pentru business poza 3
Clasa mica pentru oras Clasa compacta economica Clasa medie ideale pentru familie Clasa mare pentru business De teren


Sitemap