Inchirieri masini ieftine
 Despre BMW X5

inchirierimasini-aeroport.ro / Inchirieri masini ieftine / Despre BMW X5

Despre BMW X5

Modelul BMW X5 este un SUV de lux de marime mijlocie produs de BMW. Prima generatie de X5, cu codul sasiului E53, si-a facut debutul in 1999. A fost primul SUV al celor de la BMW. Cunoscut si ca 4X4 in Marea Britanie, automobilul are sistem 4WD si este valabil cu transmisie manuala sau automata. In 2006 a fost lansata a doua generatie de X5, cunoscuta pe plan intern drept E70 si prezentand forta de rotatie a sistemului xDrive cuplata la o transmisie automata. In anul 2009 a fost eliberata varianta performanta X5 M, ca model pentru 2010.

BMW a categorisit X5 ca un SAV (Sport Activity Vehicle- Vehicul pentru Activitati Sportive), mai degraba decat ca un SUV, pentru a sublinia abilitatile sale pe drumurile asfaltate in ciuda marimii sale. La fel ca Lexus RX 300, X5 a facut cunoscuta trecerea de la SUV-urile usoare, tip camioneta la cele de tip crossover, caracterizate de o platforma unica. Printre producatorii germani de masini de lux, X5 a fost primul model ce a folosit un sasiu dintr-o bucata.

Va asteptam asadar in parcul nostru auto pentru a inchiria si a va bucura de placerea conducerii unui BMW X5, la cele mai avantajoase preturi din Bucuresti.[Informatii Despre BMW X5] | [Comanda Despre BMW X5]
Despre BMW X5 poza 1 Despre BMW X5 poza 2 Despre BMW X5 poza 3
Promotii auto Inchirieri Logan Despre BMW X5 Toyota Prius


Sitemap