Inchirieri masini ieftine
 Promotii auto

inchirierimasini-aeroport.ro / Inchirieri masini ieftine / Promotii auto / Comanda Promotii auto
Nume  
Prenume  
Telefon  
E-mail  
Detalii  
Test spam  

Clic pentru cod nou


Firma noastra a acumulat experienta de-a lungul acestor ani si am dorit sa oferim clientilor nostri servicii ireprosabile, preturi bune si un parc auto nou pentru inchiriat. De aceea, am reusit sa devenim alegerea tuturor celor ce aveau nevoie de o masina de inchiriat, indiferent de perioada de inchiriere.

Clientii nostri, in functie de statutul pe care il ocupa (vechi, noi sau mai putin noi) pot beneficia de diverse promotii la autoturismele din dotare. Periodic punem la dispozitia clientilor masini ce pot fi inchiriate pe o perioada mai lunga de timp, dar la un tarif mult mai mic sau extraoptiuni ce pot fi inchiriate la un pret avantajos.

Astfel, va putem oferi diverse optiuni ca: gps, scaun pentru copil, sofer, asigurarea RCA si CASCO, la preturi promotionale sau preferentiale. Dorinta noastra este ca fiecare client in parte sa ne viziteze periodic pentru a afla de ultimele modificari de preturi, precum si sa afle de ultimele noutati. Clientii ne pot contacta si telefonic pentru a afla aceste informatii. [Informatii Promotii auto] | [Comanda Promotii auto]
Promotii auto poza 1 Promotii auto poza 2 Promotii auto poza 3
Promotii auto Inchirieri Logan Despre BMW X5 Toyota Prius


Sitemap