Inchirieri masini ieftine
 Inchirieri masini ieftine

inchirierimasini-aeroport.ro / Inchirieri masini ieftine

Inchirieri masini ieftine

Firma noastra se afla pe piata de inchirieri auto de peste 8 de ani. Inca de la inceput am dorit sa oferim viitorilor nostri clienti servicii premium, un parc auto super dotat si preturi adaptate economiei actuale a Romaniei si a bugetului fiecarui client in parte. In aceste conditii, am reusit sa devenim singura alegere a tuturor celor ce aveau nevoie de masini de inchiriat. Calitatea superioara a serviciile oferite ne-a ajutat in timp se devenim una dintre cele mai cunoscute companii de inchirieri auto din Bucuresti si din tara, iar autoturismele bine intretinute din parcul nostru auto ne-au adus un numar mare de clienti, ce au devenit cartea noastra de vizita.

In parcul nostru auto se pot regasi autoturisme de diferite marimi, de la cele mai renumite branduri si ce au un consum mic de carburant. Astfel, acestea devin ideale atat la drum lung, cat si la drum scurt sau in oras. Axandu-ne pe autoturisme noi si cu un consum redus de carburant, reusim sa scadem periodic pretul de inchiriere. Autoturismele nu necesita vizite dese la service, iar plinul este facut intotdeauna la cel mai mic pret. Toate acestea se traduc in avantaje pentru clientii nostri. Astfel, acestia beneficiaza de cele mai bune preturi de inchirieri de pe piata si pot calatori confortabil cu un pret redus. In plus, atunci cand inchiriati o masina din parcul nostru auto nu trebuie sa va faceti griji pentru costurile de intretinere ale acesteia, acestea fiind acoperite de compania noastra.

De-a lungul timpului am reusit sa adunam numerosi clienti fideli ce inchiriaza autoturisme de la noi in diferite scopuri: intalniri, vacante in tara, evenimente mondene, nunti, etc.  De aceea, acestia au un statut special in cadrul companiei noastre, astfel incat, de fiecare data cand vor dori sa inchiriereze un autoturism vor beneficia de un pret preferential.

De asemenea, clientii noi sau cei mai putin vechi, pot beneficia de preturi promotionale datorita faptului ca periodic avem diverse promotii la autoturisme sau la reduceri de pret. Recomandarea noastra este ca, indiferent ce tip de client sunteti, trebuie sa ne vizitati mai des pentru a putea afla de noile tarife la masini de inchiriat, precum si conditiile de inchiriere. Pe site-ul nostru veti descoperi lunar sau chiar mai des cele mai noi oferte la diferite modele de masini. Mai multe informatii insa puteti primi de la expertii nostri, care va stau la dispozitie pentru a va raspunde la orice intrebare sau nelamurire.[Info despre : Inchirieri masini ieftine] | [Comanda :Inchirieri masini ieftine]
Inchirieri masini ieftine pic 1 Inchirieri masini ieftine pic 2 Inchirieri masini ieftine pic 3

Promotii auto Inchirieri Logan Despre BMW X5 Toyota Prius


Sitemap