Inchirieri masini Otopeni
 Inchirieri aeroport

inchirierimasini-aeroport.ro / Inchirieri masini Otopeni / Inchirieri aeroport / Comanda Inchirieri aeroport
Nume  
Prenume  
Telefon  
E-mail  
Detalii  
Test spam  

Clic pentru cod nou


De-a lungul timpului, cererea pentru inchirierea unei masini cu preluare din aeroport, a crescut considerabil. Firma noastra, inca de la inceput, a functionat pe baza dorintei de a oferi clientilor servicii de calitate, dar la preturi foarte mici. Astfel, in prezent am reusit sa devenim o companie de renume in domeniul inchirierilor de masini.

Datorita faptului ca renumele trebuie pastrat, iar experienta se acumuleaza in fiecare zi, firma noastra ofera tuturor celor interesati servicii premium de masini inchirieri aeroport. Dupa semnarea contractului, firma noastra va ofera un autoturism dotat cu toate optiunile dorite si care va va astepta, in parcarea subterana a aeroportului otopeni.

Noi va putem oferi orice autoturism din parcul propriu auto, in functie de disponibilitate, si perioada de inchiriat. Dupa ce contractul va ajunge la final, fiecare client va returna autoturismul in stare perfecta si la locul stabilit initial.

In cazul in care se doreste parasirea temporara a Romaniei, va rugam sa ne precizati acest lucru, inainte de a semna contractul.[Informatii Inchirieri aeroport] | [Comanda Inchirieri aeroport]
Inchirieri aeroport poza 1 Inchirieri aeroport poza 2 Inchirieri aeroport poza 3
Inchirieri aeroport Masini cu sofer Masini ieftine direct de la aeroport Asigurarea oferita de companiile rent a car


Sitemap