Inchirieri masini Otopeni
 Masini cu sofer

inchirierimasini-aeroport.ro / Inchirieri masini Otopeni / Masini cu sofer / Informatii Masini cu sofer
Nume  
Prenume  
Telefon  
E-mail  
Detalii  
Test spam  

Clic pentru cod nou


Urmeaza in curand un eveniment important, aveti o intalnire de afaceri sau doar doriti sa calatoriti prin frumoasa noastra tara? Daca raspunsul este „Da”, atunci noi va putem oferi diverse modele de autoturisme ce pot fi inchiriate cu sofer.

Serviciul de inchirieri masini cu sofer este solutia ideala atunci cand doriti sa va bucurati in tihna de evenimentul la care urmeaza sa luati parte sau va ajungeti la o intalnire de afaceri in timp util si fara prea mult efort.

Firma noastra se adapteaza noilor cereri de pe piata de rent a car, astfel incat sa poata oferi o varietate de servicii ce se pot personaliza. Astfel, in functie de dorinta si necesitatea fiecarui client, autoturismele noastre pot fi inchiriate cu tot cu sofer. Va oferim numai soferi specializati si instruiti pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de cele mai bune conditii de inchiriere.

Totusi, tinem sa precizam ca nu toate autoturismele noastre pot fi preluate cu sofer. Aceasta optiune poate fi disponibila numai la anumite categorii de masini: business, lux, limuzine. Insa, pentru o face cea mai buna alegere, va rugam sa ne contactati in prealabil.[Informatii Masini cu sofer] | [Comanda Masini cu sofer]
Masini cu sofer poza 1 Masini cu sofer poza 2 Masini cu sofer poza 3
Inchirieri aeroport Masini cu sofer Masini ieftine direct de la aeroport Asigurarea oferita de companiile rent a car


Sitemap