Inchirieri masini Otopeni
 Inchirieri masini Otopeni

inchirierimasini-aeroport.ro / Inchirieri masini Otopeni

Inchirieri masini Otopeni

Calatoriti des cu avionul in si din Romania si nu mai doriti sa aveti bataie de cap cu prinderea unui taxi? Atunci alegeti o firma de inchirieri masini Otopeni ce va poate pune la dispozitie un autoturism cu care sa va deplasati de la aeroport intr-un mod elegant si eficient.

In functie de gradul nostru de ocupare, este extrem de important sa faceti rezervarea unui autoturism cu cateva zile inainte de calatorie. Astfel, firma noastra va poate rezerva autoturismul dorit pentru ziua in care veti ajunge in tara.

Indiferent de motivul pentru care aveti nevoie de o masina de inchiriat, firma noastra va poate pune la dispozitie serviciile unui sofer profesionist. Astfel, in parcarea aeroportului veti gasi autoturismul inchiriat, la ora prestabilita, condus de unul din soferii nostri. Astfel, avand un sofer ce va conduce autoturismul catre destinatia dorita, dumneavoastra va puteti relaxa si odihni, mai ales in cazul in care calatoria cu avionul a fost una lunga si obositoare.  

Va garantam preturi extrem de accesibile, astfel incat sa nu va faceti griji pentru bugetul dumneavoastra si sa va puteti bucura pe deplin de serviciile pe care vi le ofera compania noastra rent a car. Toate automobilele din parcul nostru sunt dotate cu optiuni full option precum scaune incalzite, clima, geamuri si oglinzi electrice, Cd/mp3 player/radio fm, etc.

Serviciile de transfer de la aeroport va ajuta sa va bucurati de calatorie indiferent ca sunteti in propriul oras sau intr-o tara necunoscuta. Aceste servicii va ofera posibilitatea de a va relaxa in timp ce sunteti transportat de la aeroport la locul de cazare sau acasa, pe cel mai scurt drum si in cel mai scurt timp posibil.

 [Info despre : Inchirieri masini Otopeni] | [Comanda :Inchirieri masini Otopeni]
Inchirieri masini Otopeni pic 1 Inchirieri masini Otopeni pic 2 Inchirieri masini Otopeni pic 3

Inchirieri aeroport Masini cu sofer Masini ieftine direct de la aeroport Asigurarea oferita de companiile rent a car


Sitemap