Inchirieri dube si microbuze
 Inchirieri Mercedes Vito

inchirierimasini-aeroport.ro / Inchirieri dube si microbuze / Inchirieri Mercedes Vito

Inchirieri Mercedes Vito

Modelul Mercedes Vito este o duba produsa de catre compania Mercedes-Benz si este disponibila atat ca un automobil standard de transport (numit Vito), cat si ca un substitut cu acomodare pentru pasageri, pentru o parte sau pentru intreaga zona de depozitare (denumit V-Class sau Viano).

Modelul V-Class/Viano este un vehicul ce poate servi mai multor teluri. Prima generatie a acestui model a fost produsa in anul 1996, iar a doua a fost introdusa in anul 2004, atunci cand vehiculul si-a primit si numele de Viano. In 2012, acest model a fost modernizat, cu o noua fata si cu adaugarea unei noi bare de protectie si a unor noi faruri in spate. Interiorul a fost, de asemenea, imbunatatit cu noi materiale si cu o noua tehnologie.

Va recomandam inchirierea unui Merceds Vito pentru calatorii sau vacante in grupuri mari, intrucat acesta are o capacitate de 8+1 locuri si prezinta dotari full option, astfel incat calatoria sa fie cat mai placuta si mai usoara. Inchiriati un astfel de automobil si nu numai ca veti putea economisi banii pentru combustibil, dar veti putea calatori impreuna cu intreg grupul, bucurandu-va de compania prietenilor. Astfel, drumul va fi mult mai amuzant si va veti putea bucura intr-adevar de vacanta cu familia sau prietenii.[Informatii Inchirieri Mercedes Vito] | [Comanda Inchirieri Mercedes Vito]
Inchirieri Mercedes Vito poza 1 Inchirieri Mercedes Vito poza 2 Inchirieri Mercedes Vito poza 3
Dube Microbuze Inchirieri Mercedes Vito Avantajele unui automobil cu 9 locuri


Sitemap