Inchirieri dube si microbuze
 Dube

inchirierimasini-aeroport.ro / Inchirieri dube si microbuze / Dube

Dube

Doriti sa va mutati sau aveti nevoie de un vehicul capabil sa sustina mai mult de 5 persoane? Alegeti una din dubele noastre potrivite pentru a fi inchiriate pe o perioada scurta de timp. Firma noastra va poate inchiria orice duba de la renumite marci, astfel incat sa va simtiti confortabil si in siguranta de fiecare data cand va veti afla la volan.

Avand sediul in bucuresti, este lesne de inteles ca putem inchiria dube numai in puncte de interes public ale capitalei. Astfel, fiecare duba inchiriata va fi predata si returnata de client numai in zone special amenajate si stabilite de noi de dinainte. In cazul in care doriti, duba se poate inchiria cu un sofer, vorbitor a cel putin o limba de circulatie internationala, la nivel conversational.

Dubele sunt verificate periodic din punct de vedere al functionalitatii, astfel incat sa va putem oferi numai vehicule fiabile si sigure din toate punctele de vedere. In cazul in care ne veti deveni client fidel, fiti siguri ca vom aveam pregatite surprize pentru dumneavoastra. Astfel, puteti inchiria o duba la un pret preferential, pe o perioada mai mare de timp, etc. [Informatii Dube] | [Comanda Dube]
Dube poza 1 Dube poza 2 Dube poza 3
Dube Microbuze Inchirieri Mercedes Vito Avantajele unui automobil cu 9 locuri


Sitemap