Inchirieri dube si microbuze
 Microbuze

inchirierimasini-aeroport.ro / Inchirieri dube si microbuze / Microbuze / Informatii Microbuze
Nume  
Prenume  
Telefon  
E-mail  
Detalii  
Test spam  

Clic pentru cod nou


Microbuzele sunt vehicule ce sunt utilizate cu precadere pentru transportul in siguranta a mai multor persoane. Astfel, in cazul in care aveti un eveniment, iar numarul invitatilor depaseste optiunile de deplasare, aveti la dispozitie serviciul de inchiriere microbuze la un pret foarte mic. In plus, acestea se pot inchiria si in scop turistic, daca sunteti curiosi sa aflati mai multe despre istoria micului Paris.

Firma noastra dispune de un parc auto extrem de bine ingrijit si dotat, astfel incat sa va putem oferi microbuze intretinute si functionale 100% pe o perioada scurta de timp, in bucuresti sau in tara. Microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, scaune confortabile, radio, alarma, gps, insa aveti la dispozitie si diverse optiuni extra pe care le putem adauga pentru a va face condusul mult mai sigur si relaxant.

In cazul in care se doreste, va putem oferi serviciul de sofer personal, capabil sa vorbeasca cel putin o limba straina si cu o tinuta si conduita ireprosabile. Acest serviciu este ideal pentru cei ce doresc sa converseze in liniste cu invitatii, dar si pentru cei sositi in scop turistic in bucuresti. Pentru cei din urma putem recomanda un ghid profesionist ce va poate oferi mai multe informatii despre cladirile sau zonele vizitate. [Informatii Microbuze] | [Comanda Microbuze]
Microbuze poza 1 Microbuze poza 2 Microbuze poza 3
Dube Microbuze Inchirieri Mercedes Vito Avantajele unui automobil cu 9 locuri


Sitemap