Firme inchirieri auto
 Otopeni

inchirierimasini-aeroport.ro / Firme inchirieri auto / Otopeni / Comanda Otopeni
Nume  
Prenume  
Telefon  
E-mail  
Detalii  
Test spam  

Clic pentru cod nou


Cand calatoriti in tara cu avionul, primul lucru la care va ganditi, dupa ce aterizati, este modul cum veti ajunge in oras intr-un timp foarte scurt. Mai ales pe timpul verii cand temperaturile ridicate va fac sa deveniti irascibil si inconfortabil.

Astfel, cea mai buna solutie pentru dumneavoastra este sa apelati la o companie de inchirieri masini ce va poate preda autoturismul in parcarea aeroportului otopeni. Astfel, imediat cum ati ajuns in aeroport, puteti pleca direct cu masina acasa la rude, prieteni sau catre orice alta destinatie doriti.

Pentru ca masina sa va astepta in parcare, este necesara rezervarea ei cu cateva zile in prealabil. Astfel, veti stii sigur ca la ora la care veti ateriza, autoturismul va fii in siguranta in parcare si va va astepta impreuna cu o persoana autorizata din cadrul firmei de inchirieri.

Evident, aveti posibilitatea de a prelua autoturismul si din alte puncte-cheie ale orasului. Insa, daca masina inchiriata a fost preluata de dumneavoastra la aeroportul Otopeni, trebuie sa tineti cont ca tot in parcarea aeroportului va trebui sa o returnati in ziua si ora stabilitate anterior, conforme cu contractul.[Informatii Otopeni] | [Comanda Otopeni]
Otopeni poza 1 Otopeni poza 2 Otopeni poza 3
Bucuresti Otopeni De ce prefera oamenii sa inchirieze un automobil Avantajele inchirierii unei masini de la aeroport


Sitemap