Inchirieri dube si microbuze
 Inchirieri dube si microbuze

inchirierimasini-aeroport.ro / Inchirieri dube si microbuze / Formular comanda Inchirieri dube si microbuze
Nume  
Prenume  
Telefon  
E-mail  
Detalii  
Test spam  

Clic pentru cod nou


Compania noastra ofera servicii de inchirieri auto tuturor celor ce au nevoie de o masina pentru o perioada scurta de timp. Autoturismul propriu este in service? Sunteti om de afaceri sau turist? Daca raspunsul dumneavoastra la cel putin una din intrebari este „Da”, inseamna ca noi suntem solutia potrivita pentru dumneavoastra. Va intrebati din ce motiv inchirierea unei masini este cea mai buna optiune pentru dumneavoastra? Pentru ca preturile noastre sunt extrem de avantajoase, iar modelele de automobile disponibile in parcul nostru auto sunt in perfecta stare de functionare, fiind intretinute cu cea mai mare grija. Fiind pe piata de peste 20 de ani, ne-am dorit sa va oferim servicii de calitate, preturi decente si corecte, precum si diverse modele de autoturisme. Astfel, in parcul nostru auto puteti gasi masini de marimi normale, potrivite pentru oras, dar si autovehicule de mari dimensiuni precum dubele sau microbuzele.

Va putem oferi inchirieri dube si microbuze pentru invitatii numerosi ce urmeaza sa ia loc la un eveniment important, precum si dube potrivite pentru cei ce isi muta domiciliul sau sediul firmei. Aceste tipuri de vehicule sunt moderne, confortabile, sigure si au un consum redus de benzina. In plus, microbuzele pot fi utilizate si pentru a merge in vacanta cu prietenii sau intreaga familie, datorita numarului crescut de locuri si spatiului mare pentru bagaje. Datorita pretului mic de inchiriere si consumului redus, va veti putea bucura de o calatorie alaturi de cele mai importante persoane din viata dumneavoastra fara a va face griji pentru buget.

Vehiculele se pot inchiria pe o perioada de cateva zile, dar si pe o perioada de maxim 30 de zile, cu sau fara sofer personal, precum si cu diverse dotari optionale. Va rugam sa ne contactati pentru a afla pretul total al microbuzelor sau dubelor dorite, astfel incat sa devenim parteneri de lunga durata. Consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a va raspunde la toate intrebarile si pentru a va oferi toate informatiile necesare completarii procesului de inchiriere auto.[Info despre : Inchirieri dube si microbuze] | [Comanda :Inchirieri dube si microbuze]
Inchirieri dube si microbuze pic 1 Inchirieri dube si microbuze pic 2 Inchirieri dube si microbuze pic 3

Dube Microbuze Inchirieri Mercedes Vito Avantajele unui automobil cu 9 locuri


Sitemap