Auto de inchiriat avantajoase
 Inchiriaza un Smart Fortwo

inchirierimasini-aeroport.ro / Auto de inchiriat avantajoase / Inchiriaza un Smart Fortwo

Inchiriaza un Smart Fortwo

Modelul Smart Fortwo este o masina de oras, in doua usi, cu doua locuri produsa si vanduta de divizia Smart a companiei Daimler AG. Acest model a fost introdus in 1998, iar in momentul de fata se afla la cea de-a treia generatie. Vanduta in 46 de tari din Asia, America de Nord si Sud, Africa, Australia si Europa, productia de automobile Fortwo a depasit 1,6 milioane de unitati la mijlocul anului 2013.

Acest model se caracterizeaza prin lungimea totala de 2,69 metri, pozitia bancilor, diferenta dintre scaunul soferului si cel al pasagerului (in primele doua generatii, scaunul pasagerului este cu 15 centimetri mai in spate fata cel al soferului), transmisia manuala automatizata, suspensiile pe spate De Dion si emisiile mici de dioxid de carbon (119 grame/kilometru). De asemenea vehiculul mai are doua geamuri partiale pe spate, o caroserie formata din panouri din plastic ce pot fi schimbate si o celula de siguranta proeminenta din otel, ce se caracterizeaza prin celula de Tridion si este deseori vopsita intr-o culoare ce contrasteaza cu cea a panourilor corpului masinii.

Inchiriaza un Smart Fortwo de la compania noastra si beneficiezi de cele mai avantajoase preturi si oferte. Modelele noastre sunt dotate cu aer conditionat, cutie automata si geamuri electrice.[Informatii Inchiriaza un Smart Fortwo] | [Comanda Inchiriaza un Smart Fortwo]
Inchiriaza un Smart Fortwo poza 1 Inchiriaza un Smart Fortwo poza 2 Inchiriaza un Smart Fortwo poza 3
Masini de lux Masini ieftine Bucuresti Inchiriaza un Smart Fortwo Trucuri pentru inchrieri auto


Sitemap