Auto de inchiriat avantajoase
 Auto de inchiriat avantajoase

inchirierimasini-aeroport.ro / Auto de inchiriat avantajoase

Auto de inchiriat avantajoase

Suntem o firma de inchirieri auto infiintata in urma cu peste 8 ani. De-a lungul timpului am dorit sa oferim clientilor nostri servicii de calitate, preturi bune si multa flexibilitate. De aceea, am devenit prima alegere a acestora de fiecare data cand doresc sa inchirieze un autoturism.

Indiferent de motivul pentru care doriti sa inchiriati o masina, echipa noastra va poate consilia pentru a alege autoturismul potrivit pentru dumneavoastra. Parcul nostru auto este extrem de bine dotat cu autoturisme de la cele mai renumite marci, ce pot fi dotate cu diverse optiuni, pe langa cele standard: sofer, scaun pentru copil, gps, aer conditionat, incalzire si altele. Indiferent de cat de mari sunt cerintele si exigentele dumneavoastra, cu siguranta automobilele din parcul nostru le vor depasi. In plus, echipa noastra de profesionisti este extrem de bine pregatita si va sta la dispozitie cu orice informatii necesare pentru a va ajuta sa luati cu usurinta o decizie in privinta serviciilor dorite.

Datorita faptului ca ne dorim ca toti clientii sa fie multumiti, periodic avem diverse promotii si oferte de pret. Insa, inafara de aceste perioade, firma noastra are cele mai bune preturi la inchirieri auto, datorita faptului ca stim ca clientii multumiti se intorc de fiecare data. Oferim, de asemenea, clientilor fideli un discount de 5% la orice inchiriere. Astfel, aveti posibilitatea sa va bucurati de o calatorie extraordinara, confortabila, la un pret care nu se va resimtiti si care nu va va afecta bugetul intr-un mod negativ.

In functie de dorinte si necesitati, va putem pune la dispozitie masini din categoria lux, ideale pentru a face impresie la intalnirile de afaceri, precum si pentru diverse evenimente importante. Insa, pentru calatorii sau pentru plimbarile in oras, va oferim autoturisme economice, sport sau pentru familie cu un consum mic de carburant si la preturi incomparabil de mici. Indiferent de masina aleasa, experienta dumneavoastra va fi de un nivel superior. Toate automobilele din parcul nostru auto va vor oferi posibilitatea sa va bucurati de excursia in familie sau cu prietenii, fara a va face griji pentru buget sau pentru intretinerea acesteia.[Info despre : Auto de inchiriat avantajoase] | [Comanda :Auto de inchiriat avantajoase]
Auto de inchiriat avantajoase pic 1 Auto de inchiriat avantajoase pic 2 Auto de inchiriat avantajoase pic 3

Masini de lux Masini ieftine Bucuresti Inchiriaza un Smart Fortwo Trucuri pentru inchrieri auto


Sitemap